bannerji_samo_v_tusu_950_x_300px.jpg

 

Naši izdelki za vaše zadovoljstvo

 

Velika izbira, atraktivne cene in kakovost, ki ji zaupate

 

Na prvem mestu so želje in potrebe vas, dragi kupci, zato se vsak dan trudimo in iščemo nove načine, da vam lahko zagotovimo široko paleto kakovostnih izdelkov in ponudimo kar največjo izbiro. Več kot 20 let razvoja je vloženega v vrsto zaupanja vrednih izdelkov trgovske blagovne znamke Tuš, ki so srce naše ponudbe.

 

Da cenite naše izdelke, ker odražajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno v Tušu, dokazuje več kot 210.000 prodanih izdelkov dnevno, mesečno pa več kot 6,4 milijona. Med več kot 1.500 izdelki trgovske blagovne znamke Tuš jih boste zagotovo našli veliko zase in za vaše najbližje.

 

Zavedamo se, da ima veliko naših kupcev različne prehranske potrebe in življenjski slog, zato smo pod našo blagovno znamko razvili široko paleto izdelkov ter tako izpolnili našo zavezanost k zagotavljanju večje izbire. Od osnovnih izdelkov za vsakdanjo uporabo po zagotovljeno najnižjih cenah v Tušu, do bio izdelkov La Bio Idea in kulinaričnih Slovenskih dobrot vrhunske kakovosti

 

Odločite se za kakovostne izdelke iz bogate ponudbe trgovske blagovne znamke Tuš. Presenečeni boste, koliko lahko prihranite z nakupi naših izdelkov. Prepričajte se še danes!

 

Oglejte si ponudbo odličnih izdelkov trgovske blagovne znamke Tuš: