E-obveščanje

Brezplačno e-obveščanje 

 

Vsebina e-obveščanja

Z brezplačnimi Tuševimi e-obvestili vas obveščamo o aktualnih akcijah, popustih, ugodnostih, ekskluzivnih kuponih (kuponi s popusti samo za prejemnike e-obvestil) in novostih. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je družba Engrotuš d.o.o., Cesta v Trnovlje 10a, 3000 Celje (»Tuš«).

 

Obdelava podatkov

E-obvestila prejemate v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov na osnovi vaše včlanitve v Tuš klub, vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Tuševih spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah upravljavca ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.

S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da »Tuš« obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. »Tuš« lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu.

 

Odjave

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da »Tuš« osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo »Tuš« v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečil uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: 

V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Nastavitve« kjer izberete želeno kategorijo. Ali »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave.

 

Frekvenca

Minimalna frekvenca je eno obvestilo tedensko. Frekvenco pošiljanja si lahko uporabnik določi sam v svojem spletnem profilu pod nastavitvami obveščanja. V svoj spletni profil se prijavite naši spletni strani www.tus.si .

 

Spoštujemo vašo zasebnost

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.