garantirano-najcenejsii-1200x400-px.jpg

 

Garantirano najcenejši

 

 PREVERJAMO  

 

Preverili smo, katere izdelke imate najraje in se odločili, da vam jih v določenem obdobju ponudimo po GARANTIRANO NAJNIŽJI ceni. Zato boste v promocijski akciji Zvezde tedna našli preverjene izdelke, ki s svojo vrhunsko kakovostjo, ugodno ceno in popolno svežino odražajo naše poslanstvo: ponuditi najboljše po najnižjih cenah.

 VRNEMO RAZLIKO  

 

Če kje drugje isti izdelek v akciji najdete po ugodnejši ceni, vam razliko vrnemo. Zato si dobro zapomnite ceno Tuševih izdelkov, označenih z GARANTIRANO NAJCENEJŠI. Če boste kje našli isti izdelek po nižji ceni, nam prinesite dokazilo, saj vam bomo razliko vrnili in ji prišteli še 1 cent. V vsakem primeru boste na boljšem.

 PRIMERJAMO  

 

Da boste 100% prepričani, da so vaši priljubljeni izdelki v Tušu garantirano najcenejši, smo natančno prečesali, pregledali in primerjali trgovsko ponudbo v Sparu, Mercatorju, Hoferju in Lidlu. Pri tem nam je pomagalo priznano svetovalno podjetje ActionFOCUS in skupaj smo sestavili neprekosljivo kombinacijo odličnosti in ugodnosti.

ZAGOTAVLJAMO  

 

Ker želimo, da trgovine Tuš zapustite zadovoljni, bomo kmalu za vas pripravili nove Tuševe zvezde ter vas razvajali z odlično ponudbo in ugodnimi cenami tudi v prihodnje. Tako se boste pridružili številnim kupcem, ki že dolgo prisegajo na našo kakovost - kakovost, ki jo zagotavljamo brez kompromisov.

 

 

 

   

Ste danes že pogledali v poštni nabiralnik? :)
Ste že preverili cene? :)
Garantirano najcenejši. :)

 

Kako preverite izdelek? 

 

  • Akcijske cene z oznako »Garantirano najcenejši« veljajo na osnovi pregleda v Action Focusu, opravljenega na določen dan za določeno obdobje. Preverjamo in primerjamo jih z akcijskimi cenami istih izdelkov (veljajo iste EAN kode) v trgovinah Spar, Mercator, Lidl in Hofer.

 

  • V primerjavi so upoštevane akcijske cene navedenih trgovcev na slovenskem trgu. Iz primerjave so izvzeti izdelki v odprodajah in na razprodajah ter izdelki, kupljeni s kuponi.

 

  • V primeru, da boste v kateri od trgovin Spar, Mercator, Hofer ali Lidl v obdobju trajanja aktivnosti kupili isti izdelek po nižji akcijski ceni kot v trgovinah ali franšizah Tuš, nam lahko še 2 dni po izteku veljavnosti akcije prinesete dokazilo (račun, fotografijo, letak) o nižji akcijski ceni v tem obdobju.

 

  • Obrazec za vračilo izpolnite SPODAJ ali na prodajnem mestu. Vračilo boste prejeli najkasneje v 3 delovnih dneh od datuma vloženega obrazca.

 

  • Razliko vam bomo vrnili na vašo Tuš klub kartico in ji prišteli še 1 cent.

 

  • Vračilo razlike akcijske cene ne velja za izdelke v odprodaji in razprodaji, za izdelke, kupljene s kuponi in za dokazila, ki jih predložite po izteku veljavnega datuma akcije.
bela_pasica_552x25-3.png

 

Obrazec za povračilo razlike kupnine

 

Razliko lahko uveljavljate le s svojo Tuš klub kartico. Včlanitev je preprosta in brez obveznosti. Včlanite se lahko TUKAJ.
Številka, ki je zapisana pod črtno kodo na izdelku
Navedite datum veljavnosti izdelka v akciji
Navedite datum veljavnosti izdelka v akciji
V kolikor želite, da vas o rešeni reklamaciji obvestimo, vas prosimo, da vpišete ali vašo telefonsko številko ali vaš elektronski naslov.
Podatki se bodo uporabili izključno samo za obravnavo te reklamacije in bodo obravnavani skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).