banner_o_tusu.jpg

 

Pomoč

Skupina Tuš je iz majhnega lokalnega trgovca kljub vedno bolj zaostreni konkurenci in kompleksnim spremembam tržišča postala edini slovenski veliki trgovec v svoji panogi. Danes smo skupina podjetij, ki je po vseh pomembnih kazalcih popolnoma primerljiva z razvitim evropskim trgom.

 

Povejte nam

Če vas zanima karkoli o našem podjetju, nam lahko svoje vprašanje in kontaktne podatke posredujete tudi preko spodnjega obrazca ali nas pokličite na brezplačno številko 080 13 10.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako ravnati pri izgubi Tuš klub kartice?

V primeru, da ste izgubili Tuš klub kartico, pokličite na brezplačno številko 080 13 10 ali nam pišite na elektronski naslov tus.klub@tus.si

Zakaj izbrati članstvo v Tuš klubu?

Tuš klub je klub številnih ugodnosti in bonitet iz pestre ponudbe celotne Skupine Tuš. Člani Tuš kluba lahko vsakodnevno koristite ugodnosti članstva in jih preverjate na vseh segmentih Tuševe ponudbe. Vabimo vas, da se o naših ugodnostih seznanite na naši spletni strani http://www.tus.si/ugodnosti.

Kako se včlanim v Tuš klub?

V Tuš klub se lahko včlanite v katerikoli poslovni enoti Tuš. Na prodajnem mestu čitljivo izpolnite pristopni obrazec in ga oddate blagajničarki. Iz obrazca izrežete začasno kartico, ki jo lahko začnete takoj uporabljati. Če ste na pristopnem obrazcu izpolnili vsa obvezna polja, označena z *, boste po pošti roku dveh mesecev od včlanitve prejeli trajno Tuš klub kartico.

Kako si ustvarim Tuš klub spletni profil?

Spletni profil si lahko Tuš klub člani ustvarite na spletni strani http://www.tus.si/vclanitev, tako da v polje »Prijava« vpišete številko svoje Tuš klub kartice in pripadajočo PIN kodo.

Kje pridobim PIN kodo?

PIN kodo lahko pridobite:

  • na spletni strani www.tus.si / Prijava / Ste pozabili PIN?,
  • na brezplačni številki 080 13 10,
Stanje na Tuš klub kartici

Stanje bonitet in D*NAR-ja na vaši Tuš klub kartici lahko preverite na vsakem izdanem računu ob nakupu ali na spletni strani http://www.tus.si/prijava, v svojem Tuš klub spletnem profilu.

Kako lahko zaščitim svojo Tuš klub kartico?

Tuš klub kartica vsebuje ugodnosti, zato priporočamo, da pazite, da kartice ne izgubite.

Bodite previdni, komu zaupate kartico. Svetujemo vam tudi, da nikomur ne zaupate svoje PIN kode.

Kako spremenim svoje osebne podatke?

Osebne podatke lahko spremenite:

  • s klicem na brezplačno številko 080 13 10,
Kako uredim odjavo od prejemanja obvestil preko SMS-ov in elektronske pošte?

Odjavo lahko uredite:

  • s klicem na brezplačno številko 080 13 10,
Kako se včlanim v Tuš Senior klub?

V Tuš Senior klub se lahko včlanite na blagajnah v trgovinah in drogerijah Tuš. Ob včlanitvi predložite svojo Tuš klub kartico in kartico upokojenca ali kartico revije Vzajemna. Ugodnosti Tuš Senior kluba lahko koristite takoj po pridobitvi statusa. Akcija velja za prvi nakup v dnevu, ne glede na višino zneska. Ugodnost lahko unovčite v trgovinah in drogerijah Tuš.

Kakšne so ugodnosti Tuš Senior kluba?

Člani Tuš senior kluba pridobite na svojo Tuš klub kartico D*NAR 11% vrednosti vašega prvega nakupa v dnevu. Ugodnost velja v trgovinah in drogerijah Tuš. Več o ugodnosti si lahko preberete na spletni povezavi http://www.tus.si/tus-klub/senior.  

Kako se včlanim v Tuš Študent klub?

Vse, kar potrebujete za koriščenje torkove ugodnosti za študente/dijake, sta vaša Tuš klub kartica in potrdilo o statusu študenta ali dijaka (veljavna študentska/dijaška izkaznica ali potrdilo o vpisu za veljavno študijsko/šolsko leto), ki ga pri prvem obisku ob aktivaciji  statusa predložite prodajalki pri blagajni trgovin in franšiz Tuš in Tuš drogerij. Ugodnost za študente in dijake lahko koristite do konca tekočega študijskega/šolskega leta. Več o ugodnosti si lahko preberete na spletni povezavi http://www.tus.si/tus-klub/studenti.

Kakšne so ugodnosti Tuš Študent kluba?

Člani Tuš Študent kluba v trgovinah in franšizah Tuš in Tuš drogerijah vsak torek prejmete 10 % vrednosti nakupa kot D*NAR na Tuš klub kartico, ne glede na vrednost nakupa. Več o akciji si preberite na spletni strani http://www.tus.si/tus-klub/studenti.

Katera so področja Skupine Tuš?

Skupino Tuš sestavljajo:

  • Trgovine in franšize Tuš, Tuš drogerije
  • Tuš zabava: Bowling in biljard Planet Tuš, Planet in Bowling bar, slaščičarna in kavarna De la Creme, Restavracije Tuš.
Ali lahko vsa družina zbira ugodnosti na eni kartici?

Odlična rešitev za vas je uporaba mobilne aplikacije ali e-kartice. Tako lahko imate Tuš klub kartico ves čas pri roki. Obe sta brezplačni in enostavni za uporabo.

Kako si naložim mobilno aplikacijo?

Če imate telefon z operacijskim sistemom Android, aplikacijo poiščete v »Trgovini Play«.

Če imate Applov telefon, aplikacijo najdete v »App store«

Kako se prijavim v mobilno aplikacijo?

Vse kar potrebujete, je številka Tuš klub kartice in PIN, ki pripada tej kartici. Če ste PIN kodo pozabili, jo lahko enostavno pridobite s klicem na brezplačno številko 080 13 10.

Kakšne so ugodnosti v mobilni aplikaciji?

V Tuš mobilni aplikaciji uporabniki tedensko prejmete ekskluzivne kupone s popusti in ugodnostmi za nakup priljubljenih izdelkov. Unovčite jih tako, da kupon na vašem mobilnem telefonu pokažete pri blagajni. Podrobnosti o mobilni aplikaciji si lahko preberete na spletni strani http://www.tus.si/mobile.

Kaj je e-kartica?

E- kartice, je kartica v obliki slike na vašem mobilnem aparatu, ki ima enake funkcije kot kartica v fizični obliki.

Kako lahko pridobim e-kartico?

Kartico si lahko pošljete preko spletne strani. Prijavite se v spletni profil s Tuš klub kartico http://www.tus.si/prijava. V temi »Moj profil« kliknete na zapis »pošlji MMS kartico«. E-kartico boste prejeli na vaš mobilni telefon. V primeru, da SMS  sporočila ne prejmete, preverite osebne podatke v vašem spletnem profilu.

Zakaj ni možno prejeti e-kartice?

Storitev e-kartice je možna na vseh mobilnih telefonih, ki omogočajo sprejem in pošiljanje večpredstavnostnih (MMS) sporočil. Pri nekaterih telefonih je funkcijo MMS potrebno naknadno vklopiti. To lahko uredite pri svojem mobilnem operaterju.

Kako aktiviram MOJIH 10?

Izdelke iz seznama Mojih 10 lahko aktivirate na tri načine: 

  • Svojih najljubših 10 izdelkov izberete iz kataloga Mojih 10, ki ga prejmete po pošti na dom oziroma poiščete v svoji najljubši trgovini ali franšizi Tuš oziroma v Tuš drogeriji, izrežete zanje kupone s popusti in jih skupaj s Tuš klub kartico pred nakupom predložite pri blagajni.
  • Izdelke Mojih 10 lahko pregledate tudi na spletni strani, nato pa svoje najljubše izdelke dodate v izbor in aktivirate kar na spletu, da lahko pri blagajni ob predložitvi Tuš klub kartice takoj koristite popuste nanje.
  • Lahko jih izberete in aktivirate tudi v mobilni aplikaciji Tuš in na prodajnem mestu pri blagajni ob preložitvi Tuš klub kartice takoj pričnete koristiti ugodnosti.
Kako aktiviram Mojih 10 preko spleta?

Aktivacija izdelka Mojih 10 na spletu poteka v dveh korakih. V prvem koraku poljubno izbrane izdelke dodate v izbor, v drugem pa jih aktivirate. Za aktivacijo Mojih 10 izdelka preko spleta se najprej prijavite v Tuš klub spletni profil. V akciji Mojih 10 se postavite na izdelek, ki ga želite aktivirati. Pod vsakim izdelkom je spodaj gumb »Dodaj v izbor«. S klikom na gumb izbrani izdelek dodate na seznam za kasnejšo aktivacijo. Ko končate z izborom izdelkov Mojih 10 (aktivirate jih lahko največ 10) se vrnete na Moj profil v meni Mojih 10 in tam opravite aktivacijo želenih izdelkov.

Koliko moram biti stara-a, da se včlanim v Tuš klub?

Tuš klub kartico lahko pridobijo fizične osebe z dopolnjenim 15. letom starosti.

Kaj je D*NAR?

D*NAR je vrednost v € (dejanski znesek), ki jo člani Tuš kluba pridobivate z nakupi v Skupini Tuš. Z D*NAR-jem lahko plačujete svoje nakupe kjerkoli v Skupini Tuš.

Kako pridobivam D*NAR?

V trgovinah in franšizah Tuš in Tuš drogerijah lahko pridobivate D*NAR s kuponi, objavljenimi v Tuš katalogih, na spletni strani Tuš, v e-novicah ali v mobilni aplikaciji Tuš.

Člani Tuš Senior kluba in Tuš Študent kluba pridobivate D*NAR ob izbranih dnevih.

Podrobnosti o ugodnosti D*NAR si lahko preberete na spletni strani http://www.tus.si/tus-klub/tus-dnar

Kje lahko preverim stanje D*NAR-ja na moji Tuš klub kartici?

Stanje D*NAR-ja in bonitet lahko preverite na naslednje načine:

-       na blagajnah vseh naših poslovalnic,
-       v mobilni aplikaciji Tuš,
-       v Tuš klub spletnem računu http://www.tus.si/prijava,
-       s klicem na 080 13 10.

Katera so področja Skupine Tuš?

Trgovine in franšize Tuš, Tuš drogerije
Tuš zabava: Bowling in biljard Planet Tuš, Planet in Bowling bar, slaščičarna in kavarna De la Crême, Restavracije Tuš.

Kje lahko najdem kontakt in delovni čas poslovalnice?

Kontakti in delovni časi poslovalnic so objavljeni na spletni stranihttp://www.tus.si/poslovalnice, prav tako nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 13 10.

Ali je možno plačevanje položnic?

V vseh trgovinah Tuš (razen franšizah) je na prodajnih mestih, označenih z znakom Abatočka, z gotovino možno plačevanje univerzalnih plačilnih nalogov (obrazec UPN) z vrstico OCR do največjega zneska 500 € na enem nalogu. Podrobnosti o plačevanju položnic si lahko preberete na spletni stranihttp://www.tus.si/poloznice-placujte-v-tusu.

Kakšna je provizija za plačevanje položnic?

Provizija za plačilo posamezne položnice znaša le 0,65 €. 

Kje so objavljene aktualne nagradne igre?

Nagradne igra so objavljene na spletni stranihttp://www.tus.si/nagradne-igre.

Kje so objavljeni rezultati nagradnih iger?

Rezultati nagradnih iger so po zaključku nagradne igre objavljeni na spletni strani http://www.tus.si/nagradne-igre.

Kje lahko pridobim informacije o Cash & Carry?

Vse informacije o poslovalnicah Cash & Carry najdete na spletni strani http://www.tuscc.si/.

Kako se včlanim v Tuš Senior klub?

V Tuš Senior klub se lahko včlanite na blagajnah v trgovinah in drogerijah Tuš. Ob včlanitvi predložite svojo Tuš klub kartico in kartico upokojenca ali kartico revije Vzajemna. Ugodnosti Tuš Senior kluba lahko koristite takoj po pridobitvi statusa. Akcija velja za prvi nakup v dnevu, ne glede na višino zneska. Ugodnost lahko unovčite v trgovinah in drogerijah Tuš.

Kakšne so ugodnosti Tuš Senior kluba?

Člani Tuš senior kluba pridobite na svojo Tuš klub kartico D*NAR 11% vrednosti vašega prvega nakupa v dnevu. Ugodnost velja v trgovinah in drogerijah Tuš. Več o ugodnosti si lahko preberete na spletni povezavi http://www.tus.si/tus-klub/senior.  

Kako se včlanim v Tuš Študent klub?

Vse, kar potrebujete za koriščenje torkove ugodnosti za študente/dijake, sta vaša Tuš klub kartica in potrdilo o statusu študenta ali dijaka (veljavna študentska/dijaška izkaznica ali potrdilo o vpisu za veljavno študijsko/šolsko leto), ki ga pri prvem obisku ob aktivaciji  statusa predložite prodajalki pri blagajni trgovin in franšiz Tuš in Tuš drogerij. Ugodnost za študente in dijake lahko koristite do konca tekočega študijskega/šolskega leta. Več o ugodnosti si lahko preberete na spletni povezavi http://www.tus.si/tus-klub/studenti.

Kakšne so ugodnosti Tuš Študent kluba?

Člani Tuš Študent kluba v trgovinah in franšizah Tuš in Tuš drogerijah vsak torek prejmete 10 % vrednosti nakupa kot D*NAR na Tuš klub kartico, ne glede na vrednost nakupa. Več o akciji si preberite na spletni strani http://www.tus.si/tus-klub/studenti.

Kakšne ugodnosti in akcije lahko koristim v drogerijah?

Akcije v drogerijah lahko spremljate na spletni strani:http://www.tusdrogerija.si/akcije2

Kje lahko najdem seznam drogerij ali kontakt in delovni čas drogerij?

Seznam drogerij in kontakt ter delovni čas lahko najdete na spletni stranihttp://www.tusdrogerija.si/poslovalnice.

Kako se včlanim v Tuš študent klub?

V Tuš Študent klub se lahko včlanite pri blagajnah trgovin in franšiz Tuš in Tuš drogerij. Ob včlanitvi blagajničarki predložite dokazilo o statusu študenta (potrdilo o vpisu ali študentska izkaznica), Tuš klub kartico in osebni dokument.

Kakšne so ugodnosti Tuš študent kluba?

Člani Tuš študent kluba v Tuš drogerijah prejmete 10 % vrednosti nakupa kot D*NAR na svojo Tuš klub kartico, ne glede na vrednost nakupa. Več o akciji si preberite na spletni strani http://www.tus.si/tus-klub/student.

Kako se včlanim v Tuš Senior klub?

V Tuš Senior klub se lahko včlanite na blagajnah v drogerijah in trgovinah Tuš. Ob včlanitvi predložite svojo Tuš klub kartico in kartico upokojenca ali kartico revije Vzajemna. Ugodnosti Tuš Senior kluba lahko koristite takoj po pridobitvi statusa. Akcija velja za prvi nakup v dnevu, ne glede na višino zneska. Ugodnost lahko unovčite v drogerijah in trgovinah Tuš.

Kakšne so ugodnosti Tuš Senior kluba?

Člani Tuš senior kluba pridobite na svojo Tuš klub kartico D*NAR 11% vrednosti vašega prvega nakupa v dnevu. Ugodnost velja v drogerijah in trgovinah Tuš. Več o ugodnosti si lahko preberete na spletni povezavi http://www.tus.si/tus-klub/senior.  

Kje najdem kontakt in delovni čas slaščičarne in kavarne De la Creme?

Kontakt in delovni čas je na voljo na spletni strani www.delacreme.si.

Kje so nakupovalni centri Planet Tuš?

Nakupovalni centri Planet Tuš so v Celju, Kranju, Mariboru, Novem mestu in Kopru.

Potrebujete še več informacij? Pokličite nas na brezplačno številko 080 13 10.